Energie
besparen

Domotica stelt u in staat uw verbruik te optimaliseren: de lichten gaan pas branden als dat nodig is en u profiteert maximaal van het goedkopere nachttarief. De verwarming brandt gedurende de gewenste periodes op de juiste temperatuur… waardoor u zelfs tot 10 % energie kunt besparen zonder dat u het merkt!

Comfort

De temperatuur in elke kamer wordt, volgens uw instellingen, volledig geregeld. Elke lamp of elektrisch toestel wordt in- of uitgeschakeld op het moment dat u gekozen heeft. Uw badkamer is heerlijk voorverwarmd wanneer u 's morgens opstaat en uw luiken automatisch opengaan.

Veiligheid

U kan uw woning met gerust gemoed verlaten door al uw toestellen met een druk op de knop volledig uit te schakelen. Daarbovenop wordt automatisch een aanwezigheidssimulatie geactiveerd om inbrekers af te schrikken.

Domotica

Zonder het te weten gebruikt u eigenlijk al jarenlang domotica, met name wanneer u uw auto vanop afstand opent of sluit, het alarm inschakelt, de temperatuur in de auto geregeld wordt op basis van de buitentemperatuur, de dimlichten in- en uitgeschakeld worden wanneer het nodig is. Al deze voordelen maken nu al deel uit van uw dagelijkse leven, maar wat met uw woning? Domotica geeft u deze voordelen eveneens voor uw woning : energiebesparing, comfort en veiligheid in alle eenvoud.
Wenst u de volledige controle over alle elektrische functies in je woning en het comfort dat een domoticasysteem u kan bieden te ervaren?

Klik op onderstaande link en vraag vandaag nog uw gratis offerte aan!!

Info Aanvragen